Akupunktio ja äänimaljahoito

Akupunktio ja äänimaljahoito

Nimeni on MinnaMaarit Lahti. Olen koulutettu hieroja, akupunktio- ja äänimaljahoitaja, joogaopettaja, kouluttaja ja intuitiivinen tulkitsija. Kokonaisvaltaisiin palveluihini kuuluvat akupunktio- ja äänimaljahoidot, hieronta sekä erilaiset jooga-, workshop- ja sointukylpytunnit ryhmille. Pidän yrityksille ja yksityisille ryhmille äänimaljarentoutuksia sekä eri aiheisia workshop- ja tyhy-tilaisuuksia. Ihmisen kokonaisvaltaisen terveyden ja hyvinvoinnin tukeminen ja hyvinvointitietämyksen jakaminen on erityisosaamistani ja lähellä sydäntäni. Suorittamani opinnot yhdessä pitkän käytännön kokemuksen kanssa ovat tehneet minusta välittömän ja intuitiivisen hoitajan, jonka hoidot ja ryhmätunnit ovat kokonaisvaltaisia ja täydestä sydämestä pidettyjä. Löydät minusta lisätietoa www.luxbonitas.com.

Hoitovaraukset täältä tai 0400 971 672.
Ota rohkeasti yhteyttä!

Lämpimästi tervetuloa tunneilleni ja hoitoihini!

MinnaMaarit

HOIDOT

Hoitopuolella olen suorittanut koulutetun hierojan,  3-vuotisen Perinteisen kiinalaisen lääketieteen sekä Tiibetiläisen ja Himalajalaisen äänimaljahoidon koulutukset. Olen suorittanut lukuisia lyhytkursseja ja -koulutuksia, parhaillaan suoritan SFT-energiahoitajakoulutusta. Suorittamani opinnot ovat auttaneet itseäni ymmärtämään ihmisen hyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä entistä laajemmin; mm. miten tärkeää mielen rauhoittaminen on kehon hyvinvoinnin kannalta.  Oman itsensä kehittäminen on jatkuvasti eteenpäin vievä tie; suorittamani opinnot yhdessä pitkän käytännön kokemuksen kanssa ovat tehneet minusta välittömän ja intuitiivisen hoitajan, jonka hoidot ja ryhmätunnit ovat kokonaisvaltaisia ja täydestä sydämestä pidettyjä.

Palvelut ryhmille/yrityksille:

Seuraavia palveluita voidaan yhdistellä vapaasti ryhmäkoosta, paikasta ja tilaisuuteen käytettävissä olevasta ajasta riippuen

  • Sointukylpy/äänimaljarentoutus
  • Ohjattu meditaatio/(äänimalja)rentoutus
  • Luento/workshop (erilaiset ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvät aiheet)
  • Venyttelevä joogatunti/ohjattu meditaatio/hengitysharjoitus/äänimaljarentoutus
  • Meditaatiokävely, metsäjooga tms. ulkona järjestettävä ryhmäaktiviteetti

Tilaisuudet voidaan pitää minun tiloissani tai voin tulla pitämään tilaisuuden myös Sinun tiloihisi. Minulta löytyy rentoutustunnin pitämiseen vaadittavat varusteet (makuualustat, peitot, tyynyt) max. 20 hengen ryhmille.

Sointukylpy

Sointukylpy on ryhmille tehtävä äänimaljarentoutus. Sointukylvyssä voit antaa harmonisten äänten lempeän värähtelyn johdattaa sinut rentoutuneeseen tilaan, jossa koko olemuksesi voi päästää irti jännityksistä, huolista ja arjen kiireestä. Sointukylvyssä ryhmä makaa mukavasti viltin alla omalla makuualustalla.

Ole rohkeasti yhteydessä; mietitään juuri Sinulle sopiva ohjelmakokonaisuus;

MinnaMaarit Lahti, minnamaarit@luxbonitas.com tai 0400 971 672

Hoitovaraukset

www.varaaheti.fi/luxbonitas
tai 0400 971 672.

Ota rohkeasti yhteyttä!