Muutos- ja rentoutusvalmentaja Kaarina Juhala

Muutosvalmentaja, LCA Life Coach ® , Ryhmä- ja tiimicoach, Tunnelukkoterapeutti,
Rentoutusvalmentaja SHL

Olen aina ollut kiinnostunut ihmisen hyvinvoinnista. Omakohtainen kokemus työpaikalla kiireestä, paineesta, organisaatiomuutoksista ja minulle sopimattomasta toimintakulttuurista johti päätökseen irtisanoutua ja alkaa opiskelemaan, miten ihmistä voidaan auttaa muutoksessa paremmin. Olen opiskellut ihmisen hyvinvointia monenlaisista näkökulmista lähestyen. Olen valmis etsimään kanssasi sopivat selviytymiskeinot ja tukemaan sinua muutoksen polulla. Laitetaan elämäsi perusta kuntoon!

Muutosvalmennus

Elämä on toisinaan yhtä muutosta. Yleensä vielä käy niin, että huomaakin muutoksia olevan useamman menossa yhtä aikaa. On sisältäpäin lähteviä muutoksia, joita haluamme itsemme vuoksi, muuttaaksemme elämäämme omannäköiseksi, itsellemme sopivammaksi. Haluamme hypätä esimerkiksi oravanpyörästä pois. Silloin voi olla ensin hukassa, eikä tiedä mistä ja miten aloittaa. Ulkoapäin tulevat muutokset tulevat usein yllättäen, odottamatta. Niihin ei ole ehtinyt mitenkään varautua. Muutos voi tulla sairautena, onnettomuutena, irtisanomisena, työttömyytenä tai avioerona.

Siksi olen kouluttautunut auttamaan näissä hetkissä Sinua!

Muutosvalmennuksessa käytetään life coachingin, tunnelukkoterapian ja rentoutusvalmennuksen oppeja. Saat halutessasi jokaista valmennusta myös erikseen, tarpeesi mukaan.

Life Coachingin opeilla tehdään sinulle yhdessä selkeä suunnitelma tavoitteesi saavuttamiseksi pienin askelin. Etenemme sinun ehdoillasi, en neuvo sinua vaan autan sinua löytämään vastaukset sisältäsi. Olen rinnallakulkijasi ja sparraajasi. Pidän huolen, että kehityssuuntasi pysyy oikeana. Coachingin hyödyt ovat monipuoliset: coaching on voimallinen, prosessimainen ohjausmuoto, jossa valmentaja auttaa valmennettavaa saavuttamaan tavoitteensa. Coaching auttaa selkiyttämään ja kirkastamaan valmennettavan ajattelua ja tavoitteita, löytämään strategioita tavoitteiden saavuttamiseksi sekä vahvistamaan valmennettavan itsetuntemusta ja voimavaroja.

Tunnelukkoja purkamalla pureudutaan lapsuudesta nouseviin tunteisiin ja sieltä päälle jääneisiin haitallisiin käyttäytymismalleihin. Tunnelukkoja käsitellään mm. mielikuvaharjoituksilla ja haastattelulomakkeilla. Voit löytää oman aidon minäsi ja päästä irti elämää häiritsevistä asioista: Tunnevaje, hylkääminen, kaltoin kohtelu, suojattomuus, riippuvuus, vajavuus, epäonnistuminen, alistuminen, uhrautuminen, vaativuus, oikeutus, riittämätön itsekontrolli, kietoutuminen, pessimismi, estyneisyys, rankaisevuus, ulkopuolisuus ja hyväksynnän haku.

Rentoutusvalmentajana autan sinua löytämään sinulle sopivimmat rentoutumiskeinot tähän elämäntilanteeseesi. Rentoutumisen avulla voidaan vaikuttaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, stressinhallintaan, itsetuntoon ja itsetuntemukseen, parempaan uneen, muistiin, kiputiloihin ja jännitykseen. 

Hinnasto:

Yksilövalmennus: Coaching, tunnelukkoterapia tai rentoutusvalmennus 70 €/60 min
Muutosvalmennus: 5 kerran sarja 320 euroa.
Ryhmä- tai tiimicoaching tai rentoutusvalmennukset yrityksille ja ryhmille tarjousten mukaan.

Hinnat sisältävät alv 24%.
Maksutavat ovat käteinen ja laskutus.

Tietosuojalauseke

Ajanvaraus

Ajanvaraus Terveyshuoltamon nettiajanvarauksesta, sähköpostilla
kaarina.juhala@gmail.com tai tekstiviestillä 040 5462857. Peruutukset viimeistään 24 h
ennen varattua aikaa suoraan minulle tekstiviestillä. Peruuttamattomasta varauksesta
peritään maksu.