Spiraalistabilaatio-, Pilates-, Modern Nordic Walking- ja Sertifioitu TRE®-ohjaaja Anita Aronen

Spiraalistabilaatio-, Pilates-, Modern Nordic Walking- ja Sertifioitu TRE®-ohjaaja Anita Aronen

Ihmiskeho on hyvin mielenkiintoinen toiminnallinen kokonaisuus ja liike on lääke moniin ongelmiin. Pilates- ja venyttelymetodien aktiivisen harrastamisen aloitin vuonna 2004 monista kehoni vaivoista johtuen. Siitä alkoi matka kehon kuntouttamisen menetelmiin ja pyrkimys kohti kivutonta ja tasapainoisesti toimivaa kehoa.

Olen valmistunut pilatesohjaajaksi Suomen Terveysliikuntainstituutin laajasta PilatesHealth I-III -ohjaajakoulutuksesta 2015-2016 ja Somatic Stretching -ohjaajaksi Somatic Studiolta. Lisäksi olen kouluttautunut Spiraalistabilaatio SPS -terapeutiksi (koulutustaso: SPS Therapist), Footbic-ohjaajaksi, Modern Nordic Walking (Moderni sauvakävely) -ohjaajaksi ja Sertifioiduksi TRE-ohjaajaksi. Olen Suomen Pilates Yhdistyksen ja Suomen Spiraalistabilaatio Yhdistyksen jäsen. 

Ohjaan asiakkailleni sellaisia menetelmiä, jotka ovat auttaneet pitkäaikaisiin selkävaivoihini ja joita harrastan aktiivisesti. Täydennän omaa osaamistani jatkuvasti lisäkoulutuksissa, sillä haluan tarjota asiakkailleni viimeisintä tietoa kehon toiminnasta ja kuntouttamisesta. Taustaltani olen filosofian maisteri, pääaineena etnomusikologia (musiikintutkimus) sekä musiikkipedagogi (AMK) ja toiminut soitonopettajana yli 20 vuotta.

Tervetuloa mukaan pienryhmätunneille tai yksilöohjaukseen!

Spiraalistabilaatio (SPS)

Tule mukaan neljän kerran tutustumiskurssille! Jo ensimmäisen harjoittelukerran jälkeen tunnet olosi ryhdikkäämmäksi ja kevyemmäksi. 

Spiraalistabilaatio (SPS) -harjoittelu soveltuu selkäkipujen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn, parantaa ryhtiä, kehonhallintaa, tasapainoa ja selkärangan liikkuvuutta. Harjoittelu aktivoi lapaluitten toimintaa ja auttaa niska-hartiaseudun jännityksiin. Myös kävelyn tehniikka ja koordinaatio paranevat. Saat kurssilta kuvalliset harjoitteluohjeet ja voit heti ensimmäisen arjoituskerran jälkeen jatkaa harjoittelua kotona.

SPS-harjoitteet tehdään erikoisvalmisteisen vastuskuminauhan avulla. Ne vähentävät selän välilevyjen painetta ja nostavat ryhdin kannatukseen alvitoimalla kehon toiminnalliset spiraalilihasketjut. SPS-harjoittelu sopii kaikenkuntoisille ja -ikäisille.

Richard Smišek, tsekkiläinen lääkäri, on yli 30 vuoden aikana kehittänyt SPS-menetelmän erityisesti skolioosin, välilevyn pullistumien ja muiden selkävaivojen hoitoon. Sitä käytetään niin kuntoutuksessa, vaivojen ennalta ehkäisyssä kuin urheiluvalmennuksessakin.

 

KESÄLLÄ 2020 TEEN TERVEYSHUOLTAMOLLA AINOASTAAN YKSILÖOHJAUKSIA KORONAN VUOKSI.

VARAA OMA AIKASI anitan.pilates@gmail.com tai 050 5823729

Tulevat kurssit päivitän tälle sivulle ja FB:hen Anitan LiikeHuolto -sivulle

 

Seuraavat SPIRAALISTABILAATIO SPS-PERUSKURSSIT 

  • Peruskurssi 1. maanantaisin 7.9.-28.9.2020 klo 17.30-18.45 (tilaa)

Kurssin hinta 89 e + SPS-harjoitusnauha 38 e

Kurssit ovat 4 henkilön pienryhmiä.

Ilmoittaudu mukaan: anitan.pilates@gmail.com

 

Seuraavat SPS-JATKOKURSSIT peruskursseille jo osallistuneille

  • Tulossa syksyllä 2020

Kurssin hinta 89 e. Ilmoittautumiset: anitan.pilates@gmail.com

 

Voit varata ajan Sinulle räätälöityyn SPIRAALISTABILAATIO-YKSILÖOHJAUKSEEN!

Yksilöohjaus 62 e (kesto noin 75 min) + SPS-nauha 38 e
otathan yhteyttä: anitan.pilates@gmail.com tai 050 5823729

 

SPS-kursseja myös tilauksesta, ota yhteyttä!

Lue lisää: www.spiraalistabilaatio.fi

 

Moderni sauvakävely - Modern Nordic Walking (MNW)

Olen kouluttautunut myös Modernin sauvakävelyn ohjaajaksi (Modern Nordic Walking Trainer) maailmalla pitkään kouluttaneiden Tiina Arrankosken ja Tuomo Kettusen koulutuksessa. 

Modernin sauvakävelyn yksilöohjaus 62 e, kesto noin 75 min

Lue lisää: www.modernnordicwalking.com

 

TRE®-stressinpurkumenetelmä

TRE® on yhdysvaltalaisen stressin- ja traumanhoidon asiantuntijan, tohtori David Bercelin kehittämä itsehoitomenetelmä, joka lisää kehon luonnollista hyvinvointia. TRE on helposti omaksuttava itsehoitomenetelmä ja se sopii kaikille perusterveille ihmisille kehonhuollon ja rentoutumisen välineeksi. TRE-harjoittelu vähentää stressiä ja nopeuttaa palautumista, lisää kehon liikkuvuutta ja joustavuutta, vähentää noveloireita ja kiputiloja, lisää kehotietoisuutta, parantaa unenlaatua ja lisää energiaa. Osallistumalla sertifioidun TRE®-ohjaajan pitämälle aloituskurssille tai yksilöohjaukseen voit jatkaa harjoittelua yksin tai ohjatussa ryhmässä.

TRE®:tä ei suositella, jos sinulla on epilepsia, syöpä, dementia, äskettäinen leikkaus tai murtuma, vakavia mielenterveyden häiriöitä, muita vakavia sairauksia tai jos olet raskaana.

YKSILÖLLISTÄ TRE-OHJAUSTA TerveysHuoltamolla, varaa oma aikasi anitan.pilates@gmail.com 

TRE-stressinpurkumenetelmän harjoittelun voit aloittaa henkilökohtaisessa yksilöohjauksessa. Yksilöohjaus voi olla myös TRE-harjoittelun tukemista ja edesauttamista oman harjoitteluprosessin aikana.

Yksilöohjaus 75 e, kesto noin 75 min

TRE-kursseja tilauksesta pienryhmille. Ota yhteyttä, niin sovitaan tarkemmin!

Lisätietoja: www.trefinland.fi 

 

Kuntouttava pilates ja kehonhuolto

Pilates ja kehonhuolto vahvistavat syviä lihaksia, lisäävät liikkuvuutta sekä parantavat kehonhallintaa. Kaikki liikkeet kytketään keskivartaloon, hengitys yhdistetään liikkeeseen ja näin kehon voima ja liikkuvuus lisääntyvät. Pilateksen avulla opit tuntemaan paremmin kehoasi ja sen toimintaa sekä saat paremman ryhdin, ja näin voit päästä eroon erilaisista kivuista ja säryistä. Omat ja asiakkaiden kokemukset ovat vakuuttaneet minut pilates- ja liikkuvuusharjoittelun tehokkuudesta kehon monien ongelmien kuntouttamisessa, toiminnallisen tasapainon palauttamisessa ja vaivojen ennaltaehkäisyssä.

Yksilöllistä kuntoutusta tarvitaan myös synnytyksen jälkeisessä palautumisessa ja vatsalihasten erkaantumassa. Raskaus ja synnytys ovat kova rasitus keholle ja synnytyksen jälkeinen harjoittelu tulisi aloittaa hallitusti, jotta kehon toiminta saataisiin palautettua mahdollisimman tasapainoiseksi. Vatsalihasten erkaantumaa kuntoutetaan yksilöllisesti räätälöidyllä harjoitusohjelmalla, jonka avulla lantionpohjanlihasten ja vatsalihasten oikeanlainen toiminta saadaan palautettua ja suorat vatsalihakset palautuvat yhteen.

TerveysHuoltamolla Pilatespienryhmiä, kysy lisää

 

Hinnasto:

Spiraalistabilaatio (SPS), Pilates ja Moderni sauvakävely

  • SPS-kurssi 89 e
  • SPS-nauha 38 e
  • SPS-yksilöohjaus 62 e
  • Pilates- ja kehonhuoltoryhmät
  • Moderni sauvakävely -yksilöohjaus 62 e
  • luennot ja workshopit sopimuksesta

TRE®-stressinpurkumenetelmä

  • TRE®-yksilöohjaus 75 e
  • pienryhmät ja workshopit sopimuksesta

 

Ryhmäohjaukset sis. alv 10 %

Yksilöohjaukset sis. alv 24 %

Maksutapana laskutus

KURSSIEN PERUUTUSEHDOT: Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Muistathan ilmoittaa hyvissä ajoin, viimeistään 3 vrk ennen kurssin alkua, mikäli et pääsekään osallistumaan. Peruuttamatta jääneistä kursseista veloitetaan kurssin hinta.

Ajanvaraukset ja yhteydenotot:

anitan.pilates@gmail.com

050 582 3729

Kehofiksaamo Oy

FB:ssa Anitan LiikeHuolto