Spiraalistabilaatio, Pilates, Sauvakävely ja TRE® Anita Aronen

Spiraalistabilaatio, Pilates, Sauvakävely ja TRE® Anita Aronen

Ohjaan Spiraalistabilaatiota, Pilatesta, Modernia sauvakävelyä ja TRE-stressinpurkumenetelmää Hämeenlinnan TerveysHuoltamolla.

Ihmiskeho on hyvin mielenkiintoinen toiminnallinen kokonaisuus ja liike on lääke moniin ongelmiin. Pilates- ja venyttelymetodien aktiivisen harrastamisen aloitin vuonna 2004 kehoni vaivoista johtuen. Siitä alkoi matka kehon kuntouttamisen menetelmiin ja pyrkimys kohti kivutonta ja tasapainoisesti toimivaa kehoa. Ohjaan asiakkailleni menetelmiä, joita itse harrastan aktiivisesti ja jotka ovat auttaneet tehokkaasti kehoni pitkäaikaisiin haasteisiin.  

Spiraalistabilaatio Hämeenlinnassa

Richard Smišek, tsekkiläinen lääkäri, on yli 30 vuoden aikana kehittänyt Spiral Stabilization -menetelmän erityisesti skolioosin, välilevyn pullistumien ja muiden selkävaivojen hoitoon. Sitä käytetään niin kuntoutuksessa, vaivojen ennalta ehkäisyssä kuin urheiluvalmennuksessakin. Spiraalistabilaatio-harjoitteet tehdään erikoisvalmisteisen vastuskuminauhan avulla. Harjoitteet vähentävät selän välilevyjen painetta ja nostavat ryhdin kannatukseen aktivoimalla kehon toiminnalliset spiraalilihasketjut. 

Spiraalistabilaatio yksilöohjaus 

Suosittelen aloittamaan Spiraalistabilaatio-menetelmän harjoittelun yksilöohjauksessa. Yksilöohjaus räätälöidään jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaan ja saat täsmäohjeet juuri sinun kehoasi ja kotiharjoitteluasi varten.

Varaa oma aikasi anitan.pilates(at)gmail.com Yksilöohjaus 65 e (kesto noin 60 min) + SPS-nauha 38 e

 

Kuntouttava pilates ja kehonhuolto Hämeenlinnassa

Pilates ja kehonhuolto vahvistavat syviä lihaksia, lisäävät liikkuvuutta sekä parantavat kehonhallintaa. Kaikki liikkeet kytketään keskivartaloon, hengitys yhdistetään liikkeeseen ja näin kehon voima ja liikkuvuus lisääntyvät. Pilateksen avulla opit tuntemaan paremmin kehoasi ja sen toimintaa sekä saat paremman ryhdin, ja näin voit päästä eroon erilaisista kivuista ja säryistä. Omat ja asiakkaiden kokemukset ovat vakuuttaneet minut pilates- ja liikkuvuusharjoittelun tehokkuudesta kehon monien ongelmien kuntouttamisessa, toiminnallisen tasapainon palauttamisessa ja vaivojen ennaltaehkäisyssä.

Pilateksen yksilöohjaus räätälöidään jokaiselle asiakkaalle. Hinta 65 €, kesto noin 60 min. Varaa oma aikasi: anitan.pilates(at)gmail.com  

 

Sauvakävely - Modern Nordic Walking (MNW) Hämeenlinnassa

Tule tutustumaan tehokkaaseen sauvakävelyyn. Olen kouluttautunut myös Sauvakävelyohjaajaksi (Modern Nordic Walking Trainer) maailmalla pitkään kouluttaneiden Tiina Arrankosken ja Tuomo Kettusen koulutuksessa. 

Sauvakävelyn yksilöohjaus 65 e, kesto noin 60 min. Varaa oma aikasi: anitan.pilates(at)gmail.com  

Lue lisää: www.modernnordicwalking.com

 

TRE®-stressinpurkumenetelmä Hämeenlinnassa

TRE® on yhdysvaltalaisen stressin- ja traumanhoidon asiantuntijan, tohtori David Bercelin kehittämä itsehoitomenetelmä, joka lisää kehon luonnollista hyvinvointia. TRE® on helposti omaksuttava itsehoitomenetelmä ja se sopii kaikille perusterveille ihmisille kehonhuollon ja rentoutumisen välineeksi. TRE®-harjoittelu voi vähentää stressiä ja nopeuttaa palautumista, lisätä kehon liikkuvuutta ja joustavuutta, vähentää noveloireita ja kiputiloja, lisätä kehotietoisuutta, parantaa unenlaatua ja lisää energiaa. Osallistumalla sertifioidun TRE®-ohjaajan yksilöohjaukseen voit jatkaa harjoittelua kotona. Saat ohjauksesta mukaasi kotiharjoitteluohjeet. 

TRE®:tä ei suositella, jos sinulla on epilepsia, syöpä, dementia, äskettäinen leikkaus tai murtuma, vakavia mielenterveyden häiriöitä, muita vakavia sairauksia tai jos olet raskaana.

Yksilöllistä TRE-ohjausta TerveysHuoltamolla

TRE®-stressinpurkumenetelmän harjoittelun voit aloittaa henkilökohtaisessa yksilöohjauksessa. Yksilöohjauksella voidaan myös tukea ja edesauttaa omaa TRE®-harjoitteluasi.

Yksilöohjaus 80 e, kesto noin 75 min. Varaa oma aikasi anitan.pilates(at)gmail.com

Lisätietoja: www.trefinland.fi 

 

Hinnasto Hämeenlinnan TerveysHuoltamolla

Maksuvälineinä käyvät myös Epassi (liikunta) ja Smartum (liikunta). 

Spiraalistabilaatio (SPS), Pilates ja Sauvakävely

  • SPS-yksilöohjaus 65 e
  • SPS-nauha 38 e
  • Pilates-yksilöohjaus 65 e
  • Sauvakävely-yksilöohjaus 65 e

TRE®-stressinpurkumenetelmä

  • TRE®-yksilöohjaus 80 e

Yksilöohjaukset sis. alv 24 %

Ryhmäohjaukset sis. alv 10 %

Maksutapana laskutus

 

Kurssien peruutusehdot 

Kurssille ja yksilöohjaukseen ilmoittautuminen on sitova. Muistathan ilmoittaa hyvissä ajoin, viimeistään 3 vrk ennen kurssin alkua, mikäli et pääsekään osallistumaan. Peruuttamatta jääneistä kursseista veloitetaan kurssin hinta.

Ajanvaraukset ja yhteydenotot:

anitan.pilates(at)gmail.com

050 582 3729

Kehofiksaamo Oy

FB:ssa Anitan LiikeHuolto