Neuroharjoittelu, refleksihoidot, mentaalivalmennus, hieronta, hypnoosi

 • Jouko Mikkola

  Ajanvaraus https://slotti.fi/booking/valmentajajoukomikkola/

  Refleksihoidot, neuroharjoittelu ja kehon toimintakyvyn edistäminen

  Varaa aika 0400449979

  Refleksihoidot

  Sinun kannattaa tarkistaa mahdolliset päälle jääneet primitiivirefleksit mikäli
  sinulla on jumeja kehossa jotka uusiutuvat vaikka huollat kehoasi säännöllisesti
  sinulla on tasapaino- tai motoriikan hallinnan haasteita
  lapsella on lukemisen, matematiikan tai kirjoittamisen haasteita
  lapsella on motorisia haasteita ja esiintyy kömpelyyttä
  epäillään että lapsella on ADHD tai ADD, on ylivilkas tai keskittymisen haasteita
  olet urheilija ja haluat varmistaa että sinulla on koko potentiaalisi käytössä eikä aivojen ja hermoston väliselle yhteistyölle ole mitään esteitä

  Primitiivirefleksit kuuluvat oleellisena osana ihmisen lapsuusajan kehitykseen. Refleksien tehtävä on ohjata kasvuamme ja kehitystämme ensimmäisten elinvuosiemme aikana syttymällä ja sammumalla. Refleksit sammuvat tai kypsyvät pois riittävän käytön seurauksena aina seuraavan kehitysvaiheen tieltä. Usein kuitenkin seuraava kehitysvaihe syttyy, vaikka edellinen olisi vielä sammumatta, jolloin refleksi jää kokonaan tai osittain päälle. Tällöin ne jäävät haittaamaan toimimista, oppimista, keskittymistä, suunnittelukykyä ja stressinsietoa tai altistavat meitä kivuille, säryille ja eriasteisille loukkaantumisille. Refleksit voidaan sammuttaa ja näin viestin kulku aivojen ja hermoston välillä normalisoituu. Posturaalirefleksit kuuluvat olla päällä joten tarvittaessa ne sytytetään jotta ne tukevat kehomme toimintaa.

  Yleisimpiä päälle jääneitä refleksejä ovat mm. moro, atnr, stnr, galant, amphibian, landau ja eri silmärefleksit. Päälle jääneet refleksit eivät ole sairaus vaan hidaste. Päälle jääneet refleksit vaikuttavat ihmisen motoriikkaan ja kykyyn hallita kehoa ja tasapainoa. Primitiivirefleksit estävät meitä käyttämästä luontaisia vahvuuksia ja kuluttavat voimavaroja. Näin ollen omasta potentiaalista on vain osa käytössä. Kehossa on koko ajan pieni stressitila. Refleksihoidoilla ja kotiharjoitteilla saadaan koko potentiaali nopeasti käyttöön 

  Jouko Mikkola

  Olen neurovalmentaja, hieroja, mentaali- ja rentoutusvalmentaja, hypnoterapeutti ja erikoistunut neurologisiin harjoitteisiin, joilla lievitetään kipua, parannetaan tasapainoa ja saadaan lisää toimintakykyä kehoon. Stressinhallintavalmennusta ja palautumisen taitoja myös oman henkisen jaksamisen tueksi. Olen valmentanut ihmisiä, urheilijoita ja liikkujia vuodesta 2002 lähtien.

  Teen yksilöllistä neurovalmennusta, hierontaa, kehonhuoltoa, toiminnallista harjoittelua ja mentaalivalmennusta jotta SINÄ olisit PAREMPI SINÄ!

  Tavoitteena on terve ja kivuton ihminen oli kyseessä liikkuja, työntekijä tai urheilija, jolla on riittävä kehon toimintakyky, voimatasot ja kehonhallinta riippuen siitä mitkä ovat yksilölliset tarpeet.

  Hieronnan avulla saamme lihaksesi jumit pois, jotta kehontoimintakykysi palautuu. Pystyt toimimaan ilman lihaskipuja, niskan jäykkyydet ja niistä johtuvat päänsäryt helpottavat. 

  Yksilön liikkuvuuden, toiminnallisuuden ja kehontoimintakyvyn kehittäminen ja niihin liittyvien kehon haasteiden korjaaminen. Jotta pystymme liikkumaan ja harjoittelemaan tulee sinun olla kivuton, kehon tukilihasten tulee toimia sekä olla riittävä liikkuvuus. Kun olemme toimintakykyisiä saamme harjoittelusta  tarvittavan hyödyn oli kyseessä urheilija tai liikkuja

  Yksilöllinen valmennus on hyvä aloittaa koko neuro- ja kehokartoituksella jolloin saamme tarkan tiedon aivojen ja hermoston toimintakyvystä, kehon haasteista, selvitämme onko lihaksissa jumeja sekä onko nivelien toiminta kunnossa ja katsomme kehon toiminnallisuuden. 

  Olen koulutukseltani urheiluhieroja, joka on myös erikoistunut nivelten liikkuvuuden edistämiseen. Olen erikoistunut myös hermoston toiminnan kehittämiseen, kehitysheijasteiden sammuttamiseen sekä havaintokyvyn kehittämiseen. Monesti selittämättömät kehonkireydet voivat johtua päälle jääneistä primitiivireflekseistä tai haasteista tasapainoaistin tai näkökentän ongelmista. Neurologisten harjoitteiden kautta voimme parantaa aivojen ja hermoston välistä toimintakykyä. 

  Firstbeat tai moodmetric kartoitus

  Yksilön palautumistaitoihin ja stressinhallintaan teen yksilöllisiä palautumis- ja stressikartoituksia hyödyntäen viimeisintä teknologiaa. Firstbeat tai Moodmetric kartoitus antaa hyvän palautteen siitä miten sinun sympaattinen ja parasympaattinen hermosto toimii ja minkälainen on sinun henkilökohtainen stressinsietokyky

  Tustutu lisää 
  https://www.firstbeat.com/fi/
  https://moodmetric.com/fi/etusivu/

  Hypnoosi

  Olen myös koulutukseltani mentaalivalmentaja SHL, hypnoosi- ja rentoutusvalmentaja, joten mikäli tarvitset työkaluja henkiseen jaksamiseen ja tai mentaalisten taitojen kehittämiseen sekä fobioiden poistoon, painonhallintaan tai tupakoinnin lopettamiseen hypnoosin avulla. niin olen käytettävissä.

  Urheilijan tasapaino-, havaintokyky- ja reaktionopeusvalmennus

  Urheilijan havaintokyky, tasapaino ja reaktionopeusvalmennus on suunnattu urheilijoille jotka haluavat kehittää oman pelinsä seuraavalle tasolle. Urheilijan yksi tärkeimpiä ominaisuuksia mm. jääkiekossa tai jalkapallossa on havaintokyky. Aivojen ja hermoston toimintakykyä kehittämällä voimme saada optimoitua suorituskykyä. Parempi havaintokyky, parempi suorituskyky!

  Urheilijan mentaalivalmennus

  Kartoita oma mentaalinen suorituskyky, jonka jälkeen urheilijan mentaalivalmennuksen avulla nostamme henkiset ominaisuudet optimaalista suoritusta vaativalle tasolle. Valmennuksen aiheita mm. kilpailujännitys, harjoittelun laatu, urheilijan kokonaisvaltainen valmennus, 24/7 urheilija, itsetunto, mielikuva harjoittelu jne. 

  Kartoitus https://kysely.suomenmentaalivalmennus.fi/kysely?id=18#Urheilijan-mentaalisen-suorituskyvyn-kartoitus

  Mentaalivalmentajan kokemus niin yksilö kuin joukkueurheilusta

  SM-kulta 2016 HPK - Naisten lentopallo, SM-kulta ja Baltic League Champions, käsipallo 2017-2018 Riihimäen Cocks, 2018 Hyvinkään Tahko, SM-kulta 2019 Cheerleading sekajoukkue SM-kulta ja maajoukkuevalmennus. Lisäksi yksittäisten urheilijoiden valmennus jääkiekko, ratsastus, jousiammunta, salibandy jne.

  Hinnasto 

  Neurovalmennus 30-60 min / 60€
  Mentaalivalmennus 30-60 min / 60€
  Hieronta ja kehonhuolto 60 min / 60€
  Refleksien hoito 30-60 min / 60€
  Hypnoosi ja rentoutusvalmennus 30-60 min / 60€
  Firstbeat kartoitus ja palaute 180€

  Omat nettisivuni löydät www.joukomikkola.fi

  Tervetuloa

  Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat henkilökohtaista konsultaatiota ole yhteydessä 0400 449979

Ajanvaraus

Yhteydenotot ja ajanvaraukset:

jouko@joukomikkola.fi

0400 449 979