Koulutettu hieroja Tiina Viitaniemi

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi Vantaan Edupolista kesäkuussa 2017, minkä jälkeen aloitin työt osa-aikaisesti ja nykyään se on päätyöni. Oma kiinnostukseni ihmisen anatomiaan heräsi saamieni urheilu- ja rasitusvammojen seurauksena, miettiessäni voisinko tietoisesti välttää ainakin osaa niistä.

Arvostan saamaani koulutusta ja olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Haluan auttaa omalta osaltani juuri sinun hyvinvointiasi hieronnan keinoin.

Huomioin jokaisen asiakkaan yksilöllisesti mahdollisesta ongelmasta riippuen, erilaisia otteita ja tekniikoita käyttäen sekä voimakkuutta säädellen. Peruskoulutuksen jälkeen olen hankkinut lisäkoulutusta mm. kuivakuppauksen, mobilisointitekniikoiden sekä purentalihasten ja leukanivelen käsittelyn maailmoista. Aion jatkossakin hankkia lisäosaamista osaamiseni syventämiseksi.

Hinnat:

Hieronta 30 min 35 €
Hieronta 45 min 43€
Hieronta 60 min 48 €
Hieronta 75 min 57 €
Hieronta 90 min 65 €

Purentalihasten käsittely 45 min 50 €
Purentalihasten käsittely 60 min 55 €

Maksuvälineinä käyvät käteinen ja yleisimmät maksukortit. Myyn myös lahjakortteja, joiden voimassaoloaika on 6 kuukautta. Vanhentunut lahjakortti ei kelpaa maksuvälineenä, joten varaathan ajan hyvissä ajoin ennen ajan umpeutumista.

 

PERUUTUSEHDOT

Esteen sattuessa ajan peruutus tulee tehdä viimeistään 24h ennen varattua aikaasi, jotta aikaa voidaan tarjota toiselle asiakkaalle. Peruuttamaton ja käyttämötön ajanvaraus veloitetaan täysimääräisesti.

Jos joudut peruuttamaan varatun ajan syystä tai toisesta lyhyemmällä varoitusajalla (alle 24h ennen varattua aikaa), niin joudun valitettavasti laskuttamaan tällöin 50% varatun kertakäynnin hinnasta. Peruutuksen voi tehdä puhelimitse, vastaajaviestillä, tekstiviestillä, sähköpostilla tai messengerin kautta. Jos toivot yhteydenottoa uuden ajan sopimisen osalta, kerrothan siitä viestissäsi.

 

Ajanvaraus ja yhteydenotot onnistuvat myös sähköpostitse:

tiina.viitaniemi1@gmail.com

ja puhelimella 045-1174225.